Efter min første udstilling

Kunstfotografi kan jo være mange ting. Ja, kunst i sig selv kan være mange ting. På opfordring har jeg lige gennemført min første udstilling med det som kan kaldes kunstfotografier. Mine egne projekter, det jeg går og laver i fritiden og i ferier, for hos fotografen ligger kameraet altså sjældent stille.

Igen, smag og behag er forskelligt, men den 17 februar 2018 udstillede jeg det som jeg selv synes er det bedste billeder jeg har i denne genre. Udstillingen gik over 7 timer i Helsingør Teaterhus, sammen med den fænomenalt dygtige Kristina Skallberg der gør sig i ekspressionistiske malerier.

Vi have omkring 75 besøgende gæster i løbet af dagen, og det blev en dag hvor jeg fik mange positive tilkendegivelser og mange rigtigt gode spørgsmål til “værkerne”. Ja, det står stadig i anførselstegn, for det er altså lidt underligt pludselig at skulle kalde sig selv for kunstner. Underligt for mig i hvert fald, det skal jeg lige vænne mig til. Jeg ser mine værker som gode fotografier med nogle personlige tanker og stemninger bag, nogle af dem som en skildring af det jeg så da jeg stod hvor fotoet nu er optaget, og andre med fortolkninger i både optagelse og redigering som giver en stemning der for mig giver mening.

Det blev også første fremvisning af et projekt jeg har arbejdet på et stykke tid med en kræftsyg herre, et ganske særligt billede som har sin helt egen historie og baggrund, og netop fordi det er så egenartet som det er, vil jeg vente med at vise det her på siden og fortælle historien når tiden er til det.

I mellemtiden kan du se og måske købe et eksemplar af mine egne projekter her.

 

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©Peter Lundø Fotografi