Eventfotograf med et tvist

En anderledes udfordring

Som fotograf kommer man ind imellem ud i nogle sjove situationer. Til tider må man finde på løsninger i en fart, det har som regel noget med fotografering at gøre, men lige denne sjove hændelse lå lidt uden for det som faget normalt byder på.

Fotograf til vinterbal

Jeg var i november 2017 så heldig, at få lov at fotografere til et velgørenhedsevent. Future Fairy Tales Foundation, hvor Julie Zangenberg er bestyrelsesformand, holdt deres årlige vinterbal. Det er en aften med god mad, underholdning, auktion, lodtrækning og indsamling, alt sammen for at indsamle penge til udsatte børn og deres familier.

En fantastisk aften, med mange utroligt flotte kjoler, kendte mennesker og god underholdning. Nogle af mine billeder er i øvrigt blevet vist i Billedbladet.

Kaviar og nøgler

Men hvad man ikke kan se på billederne er, at da kaviaren til knap 21.000,- pr. kg skulle åbnes, havde personalet nogle udfordringer med at få dåserne åbnet. Man havde glemt at tage en kniv eller andet passende værktøj med, men vodkaen var hældt op og gæsterne så småt ved at ankomme. Stor krise, og lang afstand til køkkenet. Men, ind fra højre springer så fotografen, medbringende sine nøgler (mit universalværktøj lå også for langt væk), og efter  at have prøvet lidt forskelligt viste det sig, at den bedste nøgle til åbning af kaviar er en lille nøgle fra en billig hængelås! 🙂

Både store og små dåser kunne åbnes, uden indvirkning på smagen som var aldeles glimrende. Så sig ikke at fotografer ikke kan lidt af hvert, og endda med en vis stil kan redde en kulinarisk oplevelse med enkle midler 🙂

Nedenfor er lidt billeder fra aftenen, og skulle du en dag få brug for en fotograf til dit event så sig endelig til, jeg er altid klar, også når det handler om Kaviar og Nøgler.

P.s. 2018 skulle gerne byde på flere historier på bloggen, det har knebet lidt med at nå det i 2017, men nu…. 😉

kh

Peter

Tryk på billedet for at gå til galleriet – uredigerede billeder forude!

Recent Comments

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©Peter Lundø Fotografi