Fra genert pige til fotomodel

  1. februar 2016

I foråret 2015 var jeg ude til et svendegilde og fik øje på den skønne Helle blandt gæsterne. Det særlige ved Helle er, at hun for det første har et helt særligt look, noget nærmest melankolsk og sårbart over sig. For det andet så var Helle enormt sky og genert hver gang jeg løftede kameraet for at tage et billede. Dette opstillede billede fra gæsternes ankomst var det eneste hvor Helle havde øjenkontakt med kameraet, og jeg ved at jeg ikke fornærmer Helle ved at skrive at hun var genert og absolut ikke brød sig om det.

Det blev til nogle enkelte andre fotos ved den lejlighed, fotos hvor jeg bagefter tænkte at der måtte kunne laves nogle billeder hvor Helle kunne og turde slappe af. Jeg fik så, gennem kunden som holdt svendegildet, kontakt til Helle som tænkte over mit forslag og til sidst fik modet til at sige ja. I december fik vi vores kalendere til at passe sammen så vi kunne lave en fotosession på et par timer. Billederne har jeg nu, endelig, fået tid til at redigere og de bedste skud fra dagen kommer her.

Jeg synes Helle gjorde det fantastisk. Overvandt sig selv og sin usikkerhed, viste mig forskellige udtryk og følelser, var tålmodig når teknikken svigtede, og var med på de skøre ideer der opstod undervejs. Men det mest fantastiske er, at Helle allerede før hun har set de færdige billeder sagde “du siger bare til hvis vi skal lave noget en anden dag”. SÅ man kan i sandhed sige at Helle er gået fra genert pige til fotomodel på job!

Hav en dejlig dag!

Peter

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©Peter Lundø Fotografi