Justanothernikonshooter – Nyt indhold på Youtube

Efter mange, mange overvejelser og tilløb, har jeg nu besluttet at blive aktiv på Youtube.
Den lange tøven skyldes flere ting.
For det første, så (tro det eller lad være) så er jeg faktisk ikke særligt udadvendt, er faktisk lidt genert i bund og grund.
For det andet, så tvivler jeg ofte på, om mine ideer og input er noget andre kan have gavn af.
Og sidst men ikke mindst, så er der det med tiden, har jeg reelt tid til, at lave indhold.
Men nu ligger der altså et idékatalog på mit skrivebord medn indhold til mange videoer, jeg synes de er relevante og jeg har rimeligt styr på hvordan jeg gerne vil lave dem, så nu skal det være!
Jeg har valgt at køre kanalen som justanothernikonshooter som også er min profil på Instagram. Det gør jeg fordi det ikke kun er en kanal for min virksomhed, men i ligeså høj grad skal være en kanal for mine personlige projekter, skøre ideer og vidensdeling, noget som andre måske også kan have glæde af.
Jeg blev enig med mig selv om, at det jo ikke nytter noget at gå og være så usikker, jeg har efterhånden en god pose erfaring og synes godt jeg kan tillade mig at være lidt mere på, så det sker altså nu!
Tjek den her og abonner gerne, det vil jeg sætte stor pris på:
https://www.youtube.com/channel/UCUVidkzPfQBIq3PBwvW9DDQ/

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

©Peter Lundø Fotografi