Boudoir fotograf

Boudoir fotografering

Boudoir-billeder er professionelle portrætter med erotiske undertoner – dog uden at være pornografiske. Her er nøgenheden, eller antydningen af nøgenheden, mere kunstnerisk fremstillet, og derfor er disse billeder mere klassiske i stilarten. Det er med andre ord glamourøse portrætter, der hylder menneskekroppen på en elegant måde. Ring til mig på telefon 53829400 og vi tager en dialog omkring genren samt dine ønsker og eventuelle spørgsmål.

Hvem får taget boudoir billeder?

Som boudoir fotograf oplever jeg, at det er meget forskelligt, hvem der ønsker at deltage i en boudoir-fotografering – samt hvad motivationen bag fotograferingen er. Nogle ønsker eksempelvis et smukt billede, der kan bruges som morgengave ved et kommende bryllup. Andre bruger et boudoir foto som ren selvforkælelse eller for en god og anderledes oplevelse.

En boudoir fotografering er for alle, men jeg ser det særligt i forbindelse med:

  • Valentines dag
  • graviditeter
  • bryllupper
  • Vægttab
  • At fejre at man er kommet sig efter en svær sygdom

Ring til mig på telefon 53829400 og vi kan gennemgå dine ønsker og spørgsmål sammen.

Hvordan foregår det?

Vi tager os god tid og starter med at afklare, om der er noget ved dit udseende, som du er særligt tilfreds med. Vi taler her også om, hvorvidt der er noget, som du ikke ønsker skal være så synligt – eller som måske skal retoucheres.

Jeg fremviser nogle ideer til poseringer, vi taler om tøj og eventuelle rekvisitter. Hvis det giver mening for dig, vil jeg gerne sende et skema til dig med nogle spørgsmål forinden. Herudover kan vi med fordel tage en snak om det i telefonen, så du ved hvordan det foregår.

Hvor foregår fotograferingen?

Bourdoir billederne kan laves ude, hjemme hos dig, på en lokation eller i studiet.

Kontakt

Kontakt mig gerne, så tager vi en god snak om hvad mulighederne er og hvordan det kan foregå.

Share:
©Peter Lundø Fotografi