Erhvervs­fotograf

Erhvervsfotografering

Jeg har mange års erfaring som erhvervsfotograf. Jeg beskæftiger mig blandt andet med:

  • Erhvervsportrætter af virksomheders medarbejdere
  • situationer fra virksomheders daglige arbejde
  • portrætter af detaljer på kontoret
  • fotografering af en virksomheds produktion
  • og produktbilleder.

Arbejdsopgaverne som erhvervsfotograf varierer meget. Kontakt mig derfor for en uforpligtende dialog omkring mine kompetencer og jeres muligheder.

Erhvervsportræt

Kommer mennesket bag smilet til syne i dine portrætter af dig selv og dine medarbejdere? Mit omdrejningspunkt er at tage personlige erhvervsportrætter, hvor den enkelte medarbejders personlige udtryk står frem. Det er vigtigt for mig, at portrætterne derudover stemmer overens med medarbejderens egen forventning. Ring til mig på telefon 53829400 og vi taler sammen om dine ønsker og eventuelle spørgsmål.

Produktbilleder

Hvorfor købe billeder fra stock-sites eller brancheorganisationer, når du kan få den ægte vare fra din egen virksomhed, som viser dine projekter, ydelser og produkter?

Mange er klar over, at billeder af produkter sælger. Dette er vel og mærke, hvis billederne har et professionelt udtryk, der stemmer overens med den pågældende virksomheds udtryk og æstetik. Jeg nærer stor interesse for at tage gode produktbilleder, der skal være med til at øge salget for kunden. Med andre ord skaber vi sammen det billedmateriale, der passer bedst til din virksomhed.

Kontakt

Kontakt mig og book et uformelt møde hvor vi drøfter mulighederne ved erhvervsfotografering. Du har også mulighed for at udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden, hvor du også kan nedskrive projektets karakter. Så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Share:
©Peter Lundø Fotografi