Kunstfotografi

Kunstfotografi eller Fine-art

Fine-art er en genre som godt kan være lidt svær at blive klog på. På den ene side, så er det kunst eller Fine-art hvis det er trykt på lækkert papir og man har gjort noget kunstnerisk ved sit fotografi. På den anden side, så synes jeg det er enormt grænseoverskridende at definere sine fotografier som kunst eller Fine-art, det er jo bare billeder af ting jeg ser. I min optik lyder kunstfotografi lidt mindre pompøst, men ordet kunst optræder jo, og det har jeg det en lille smule svært med, måske i kraft af min jyske beskedenhed 🙂

Jeg blev på et tidspunkt opfordret til at udstille nogle af mine billeder. Jeg synes jo ikke det var noget særligt, men i gennem hele processen er det blevet mere og mere klart for mig (nogen vil måske modsige mig), at Fine-art eller kunstfotografier jo, som med så megen anden kunst, afhænger af øjnene der ser. Det prøvede jeg at have i baghovedet da jeg skulle udvælge fotos til udstillingen. Sammen med Kristina Skallberg (Galleri Skallberg) har jeg så udstillet det jeg anser for det bedste jeg havde. Kristina er enormt dygtig og meget produktiv, et kig på hendes side kan anbefales, og jeg følte mig ærligt talt som Bambi på glatis over, at skulle have mine fotografier op at hænge ved siden af hendes værker. Mine portrætter og bryllupsbilleder, mine eventfotos og sportsbilleder, der føler jeg mig på sikker grund, men at skulle vise det man laver for sig selv, med sig selv og med sine egne tanker og følelser bag, er ikke noget man bare gør.

Det blev en god oplevelse, gode tilbagemeldinger på det jeg havde med, en masse erfaring til næste gang og, ikke mindst, modet til nu at sælge fotografierne herunder til salg. Uanset format, så trykker og sælger jeg højst 100 eksemplarer plus et til mig selv, så når det er solgt er det slut.

Det er også muligt mod forudgående aftale, at komme til mit studie i Helsingør og se på fotografierne, og skulle der nu være nogen derude som gerne vil have dem op at hænge på en udstilling, i et firma eller måske på en café, så tøv endelig ikke med at kontakte mig.

Priser

Her er de størrelser, kvaliteter og priser jeg kan levere i. Bemærk venligst, at det kun er det hvide struktur-billede jeg indtil videre kan levere i det helt store format.

Har du særlige ønsker til formater som ikke er anført, så kontakt mig gerne.

peter@peterlundoe.dk

                   Fotoprint           Aludibond           Lærred

30×45                  450,-                   750,-                  700,-

40×60                 600,-                   950,-                   900,-

60×90                 900,-                  1250,-                  1200,-

10×180              1800,-                  Ikke muligt        Ikke muligt

Fragt

Print 75,-

Aludibond og lærred 150,

Share:
©Peter Lundø Fotografi 2017