Portræt­fotograf

Portrætfotografering

Jeg nærer stor passion for at lave dit personlige og unikke portræt. Her kan der være tale om flere forskellige former for portrætter. Det kan både indebære fotografering for private, men jeg har også erfaring med at fotografere portrætter af medarbejdere i virksomheder.

Vigtigt for portrætter er, at vi i fællesskab får skabt en god stemning, så du føler dig tryg og i gode hænder. Alt det tekniske som for eksempel at få det helt rigtige lys, overlader du bare til mig.

Erfaren portrætfotograf

Med omkring 4000 portrætter i 2016, er der en vis rutine. Men jeg bliver aldrig færdig med, at fascineres over menneskets individuelle træk og karakter. Det gælder både unge og gamle, børn og voksne, hvor vi hver i sær er så unikke og særlige. Derfor fortjener alle et godt portræt, vellignende og fra vores bedste side!

Ring til mig på telefon 53829400 og vi tager en dialog om dine ønsker og eventuelle spørgsmål til genren.

Portrætfotos

Jeg har en bred viden omkring, hvad et godt portræt indebærer. Dog afhænger selve udformningen af selve arbejdsopgaven. Jeg har erfaring med:

  • Familieportrætter
  • portrætfotos af børn
  • portrætfotos til jobsansøgninger
  • personlige portrætter til din bedre halvdel
  • portrætter til sociale medier
  • og meget meget mere..

Alle typer portrætfotos kan vi klare, så kontakt mig og lad os finde en løsning der passer dig.

Fotostudie

Portrætfotograferingen kan foregå både inde og ude, hjemme eller i studiet i Helsingør.

Studiet byder på forskellige muligheder. Vi kan både lave det klassiske portræt på en glat baggrund, lave det på greenscreen og bagefter sætte en baggrund på – eller lave det med en af de utallige mere rustikke muligheder, som både studiet og Teaterhuset byder på.

Kontakt

Er du interesseret i at høre mere om mine erfaringer som portrætfotograf, er du velkommen til at kontakte mig på telefon 53829400 for en uforpligtende snak om mine kompetencer og dine muligheder. Du kan i øvrigt udfylde formularen her på hjemmesiden med dine spørgsmål – og jeg kontakter dig hurtigst muligt.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Share:
©Peter Lundø Fotografi 2017